Waterjet aandrijving

Clouds biedt verschillende oplossingen voor het aandrijven en voortstuwen van schepen. Hiertoe behoren onder meer hekaandrijvingen en motoren, maar ook de waterjet aandrijvingen zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Waterjet aandrijvingen zijn zowel geschikt voor de professionele, als de pleziervaart en dragen bij aan een perfecte wendbaarheid.

Alamarin aandrijvingen

De waterjet aandrijvingen in het assortiment van Clouds zijn van Alamarin. Dit is een erg veilige vorm van waterjet aandrijving, omdat de draaiende delen van de motor afgeschermd zijn. De bediening gebeurt door middel van een gepatenteerd elektrisch systeem met stuur- en snelheidscontrole. Bij grotere modellen verandert dit in hydraulische bediening. Waterjet aandrijvingen van Alamarin zijn perfect wendbaar, kennen een hoge precisie en reageren ook goed bij lage snelheden. Verkrijgbaar in vijf verschillende types.

Kwaliteit en deskundigheid

De keus voor Alamarin is een bewuste keus. Het van oorsprong Finse bedrijf is al 30 jaar gespecialiseerd in waterjet aandrijvingen. Op deze manier kunnen we u altijd de beste kwaliteit leveren. Wist u trouwens dat u ook voor advies en een uitstekende technische servicedienst terecht kunt bij Clouds International B.V.? Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44