FNM

FNM Marine Diesel motoren worden geproduceerd door CMD SpA, een dynamische, doelgerichte, technisch georiënteerde onderneming, welke wereldwijd een compleet assortiment dieselmotoren levert, inclusief technisch ontwerp, prototyping & ontwikkeling.
ATM 100-135kopie
Het bedrijf is opgericht in 1991 door de gebroeders Negri; het is nog altijd een familiebedrijf en heeft een staf van hoogopgeleide onderzoek- en ontwikkeling specialisten. Met meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve technische oplossingen wordt FNM erkend als specialist op het gebied van scheepsvoortstuwing (van 100 tot 300PK), met maatwerk indien gewenst. De economische eisen van een project worden strikt gevolgd, zodat de belangen van haar klanten het best worden gediend.
Het is een stuk gemakkelijker te genieten op het water als u vaart, als u uw zorgen op de wal kunt achterlaten.Validatie begint in het ultramoderne Marine Technical en R&D centre in Atella, nabij de baai van Napels (Italië) grenzend aan de productie faciliteit van CMD. Dit 6.000 m2 geavanceerde centrum beschikt over CAD-ontwerp faciliteiten, 3D printers, motortestbanken en herbergt een team van hoogopgeleide ingenieurs en specialisten die het ontwerp, nieuwe product R&D, elektronica en scheepsintegratie programma’s leiden.
FOTO HPEP 205kopie
Deze ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van specifieke marinisatie componenten zoals spruitstukken en andere aangepaste onderdelen, alsmede de aanpassingen van de complexe motormanagement systemen om de eigenschappen op het gebied van zuinigheid en duurzaamheid te verbeteren.De FNM fabriek opereert op dergelijke hoge normen om ervoor te zorgen dat de klanten volledig vertrouwen kunnen hebben in de producten. We beschikken over een compleet dossier van elke in onze fabriek geproduceerde motor, zelfs al is deze 10 jaar geleden gemaakt. Elke motor heeft een duurtest volstaan op de testbank.
FNM betekent vermogen. Vermogen welke voorspelbaar is en betrouwbaar. Vermogen welke snel reageert op uw commando. Vermogen welke zorgt voor kruissnelheid, duurzaamheid en brandstofefficiency die u verwacht van een wereldklasse scheepsdiesel.
HPE 80 Sail Drivekopie
De FNM dieselmotoren zijn stil en voldoen volledig aan de Europese RCD emissienormen.
In een maatschappij waar klanten een ultieme oplossing eisen – meer efficiëntie, meer duurzaamheid, meer betrouwbaarheid – en waar bovendien gevraagd wordt om minder uitstoot, minder vervuiling en minder afval, zijn de FNM dieselmotoren de perfecte oplossing om aan alle behoeften en verwachtingen te voldoen.HPE 110-135 Jet Drivekopie
FNM-prentje
 buttonprijzenkopie

buttonpdfkopie

buttonwwwkopie

HPE 110
HPE 80 SD
HPE 110 JD
CANBUS INSTRUMENTS
ATM100
ATM135
Nuovo HPE 135 JET DRIVE
NMEA2000 KIT CONNECTION
HPEP 250
HPEP 300
HPE SERIES HYBRID SYSTEM
HPEP 205
HPE 250
HPE 300
HPE 205
HPE 135