Pros

PROS by DITEL Bedieningspanelen en schakelborden zijn gebaseerd op een modulair systeem. Namelijk op 4 maten van de modules en een combinatie daarvan.
De panelen zijn los te gebruiken, of eenvoudig samen te bouwen tot één paneel. De panelen zijn ten alle tijden aan te passen, aangezien ze modulair opbouwbaar zijn.

Het assortiment van Pros schakelpanelen bestaat uit drie groepen:

  1. Panelen en stroomonderbrekers: Deze worden geleverd met alle nodige onderdelen voor de installatie. De keuze hierin is zeer uitgebreid.
  2. Complete panelen: Het paneel en componenten worden als een geheel geleverd.
  3. Accessoires: Alle onderdelen van de panelen kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangeschaft zoals; Led’s, batterij schakelaars, schakelaars etc.

    kijk bij de prijslijst voor alle mogelijkheden.

Hier een korte beschrijving van welk materiaal de panelen worden gemaakt.

Aluminium plaat: De panelen zijn gemaakt van aluminium platen ALPURA, zuivere aluminium van 4 mm ref 1050. Het heeft een hoge weerstand tegen weersinvloeden en uitstekende prestaties tegen vervormingen.

Geanodiseerd aluminium: De aluminium panelen worden geanodiseerd. Dit verhardt het oppervlak, maakt het beter bestand tegen slijtage en verbetert de weerstand tegen corrosie.

Verf en opdruk: De zichtkant is voorzien van een zwarte “gebakken” Acryl epoxy laag. De opdruk is gemaakt met een 2 componenten inkt.
Gekenmerkt door een goede hechting, een hoge hardheid, uitstekende elasticiteit en een goede weerstand tegen impact.

Tevens is het mogelijk een paneel te laten maken met een afbeelding van uw Eigen schip. Vraag de voorwaarden.

 Contessa 32

 Nicholson 31
pros
 buttonprijzenkopie
buttonpdfkopie
buttonwwwkopie