Bukh Dieselmotoren

Kwaliteit uit Denemarken. Dat is wat u krijgt als u kiest voor een Bukh dieselmotor. Bij Clouds zijn we gespecialiseerd in scheepsaandrijving en -voortstuwing en willen we u enkel het beste leveren. Bukh dieselmotoren zijn gemaakt voor een zwaar leven op zee en zijn in geval van nood altijd met de hand te starten. Clouds levert de Bukh dieselmotoren  DV 24, DV29 en DV 32. Evenals de Bukh DV 36 en DV 48. Meer informatie over: BUKH of onderdelen.

voor de reddingsbootbranche de motoren BUKH met SOLAS De special range van EPA motoren met USCG approval. EPA28,EPA36 en EPA 48. BUKH High speed craft motoren: BUKH R210, BUKH S270.  De BUKH V8 is een zeer krachtige lichtgewicht motor leverbaar in een vermogen van 350 t/m 500 PK

BUKH Onderdelen: Met een ruime voorraad onderdelen kunnen we u meestal vlot helpen. Ook voor de oudere modellen als BUKH DV10, DV20 zijn nog onderdelen leverbaar.

Voordelen van de specialist

Bij Bukh dieselmotoren zijn belangrijke onderdelen hoog op de motor geplaatst. Hierdoor zijn ze gemakkelijk bereikbaar en kan eventueel bilgewater geen kwaad. De vitale onderdelen van de Bukh motor worden eveneens beschermd door een eenvoudig te verwisselen zinkanode. Deze geeft galvanische corrosie geen kans.

Kenmerkend voor de dieselmotoren van Bukh zijn verder het koelsysteem met thermostaat waardoor de motoren snel op temperatuur komen. De omloopklep zorgt voor een constante temperatuur wat resulteert in een minimale slijtage van de motor en een lange levensduur. Met een Bukh dieselmotor geniet u lange tijd van kwaliteit.

Bukh dieselmotoren en onderdelen

Clouds levert Bukh dieselmotoren, keerkoppelingen, elektrische systemen en SOLAS onderdelen. Wij beschikken over een ruime voorraad en kunnen u snel en voordelig aan de juiste materialen helpen. Bovendien beschikken wij over een eigen Bukh werkplaats. Perfect ingericht voor kleine en grote reparaties. Heeft u vragen over de dieselmotoren van Bukh of over specifieke onderdelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44