NeoNautic professionele reinigingsproducten

NeoNautic professionele reinigingsprodukten voor boot, caravan en camper.
Het assortiment richt zich voornamelijk op het oplossen van de grootste ergernis die er is: vuil!

Cleaner 500ml

HBC0201020002

Naast het frequent schoonmaken van de boot met een milde shampoo is het een aantal keer per seizoen ook goed om de boot extra goed te reinigen zodat het hardnekkig vuil verwijderd wordt. NeoNautic Cleaner bevat nano-moleculen die een glanzende vuilafstotende laag aanbrengen en die gemakkelijk hardnekkig vuil en eventueel aanwezige waxlagen verwijderen. Ten behoeve van extra bescherming en glans raden wij aan het gereinigde oppervlak daarna te voorzien van NeoNautic Polish zodat het schone oppervlak langdurig beschermd en glanzend blijft.

Shampoo & Wax 500ml

HBC0201020003

NeoNautic Shampoo & Wax is een pH neutraal laagschuimend product en bevat natuurlijke wassen. De shampoo verwijdert moeiteloos aanwezig vuil van het dek en de romp zonder de aanwezige waxlaag aan te tasten. Gelijktijdig zorgt de wax voor een hernieuwde bescherming van het oppervlak. Dit product is bij uitstek geschikt voor de frequente wasbeurten van de boot.

Polish 500ml

HBC0202010001

NeoNautic Polish geeft een langdurige bescherming aan het oppervlak en geeft een prachtige glans. De hoogglanzende additieven zorgen voor een streeploos resultaat. De fles wordt geleverd met een kindveilige sluiting, de triggerspray wordt apart meegeleverd. NeoNautic Polish is het gemakkelijkst op te brengen middels de triggerspray, echter voor de verzending kiezen wij ervoor een dop te gebruiken. Dit product kan het best gebruikt worden nadat het oppervlak grondig gereinigd is met NeoNautic Cleaner. NeoNautic Polish niet gebruiken in de felle zon aangezien het dan te snel opdroogt en dit het uitwrijven bemoeilijkt. Uitwrijven kan het beste gedaan worden met een schone microvezeldoek. Het product is makkelijk aan te brengen en uit te wrijven omdat het een lage viscositeit heeft, het laat tevens geen witte waas achter. Kortom: een zeer snelle manier om de boot te beschermen tegen UV licht en vuil van buitenaf.

Watertankreiniger 500ml

HBC0201030001

Stilstaand water vormt een goede voedingsbodem voor bacteriën en vuil, het is daarom zeer belangrijk de watertank en de leidingen schoon te houden om het risico op besmetting tot een minimum te beperken. NeoNautic Watertankreiniger maakt de watertank en leidingen schoon. Let op: dit product is alleen te gebruiken indien het water gebruikt wordt voor andere doeleinden dan consumptie!

Kalkverwijderaar 500ml

HBC0201010001

NeoNautic Kalkverwijderaar reinigt zeer snel en effectief, het resultaat is al na enkele seconden waarneembaar.

Dit product is de perfecte oplossing voor het verwijderen van zware kalkaanslag onder de waterlijn (hierbij valt te denken aan de trimonderdelen, staartstuk en schroef) en is zuinig in gebruik. Uit eigen ervaring is gebleken dat de meest voorkomende standaard producten zoals oxaalzuur en/of azijnzuur minder effectief werken dan ons eigen merk. Wij hebben dit gedemonstreerd in de video die onderaan deze pagina te bekijken is.

Gebruiksaanwijzing Voor maximaal resultaat is ons advies de kalkverwijderaar aan te brengen met een kwast, zodat het product enerzijds gericht aangebracht kan worden op de vervuilde oppervlaktes en anderzijds de werking positief beïnvloed wordt. Na gebruik dient het behandelde oppervlak goed afgespoeld te worden met schoon water.

NeoNautic Kalkverwijderaar is biologisch afbreekbaar.

Let op: niet gebruiken op aluminium en gegalvaniseerde oppervlakten!

Vaaraanslagverwijderaar 500ml HBC0201020001

NeoNautic Vaaraanslagverwijderaar is de oplossing voor het verwijderen van vuil op de romp.

Vaaraanslag tekent zich af als een geelbruine streep op de romp van de boot ter hoogte van de waterrand. Deze aanslag laat zich moeilijk verwijderen waardoor het doorgaans hard werken is om de romp te reinigen. Met NeoNautic Vaaraanslagverwijderaar is deze klus echter snel en eenvoudig te klaren, binnen een mum van tijd is de vuiligheid verdwenen! In onderstaande video laten wij zien hoe simpel het werkt en wat het te verwachten resultaat is.

Gebruiksaanwijzing: Breng de Vaaraanslagverwijderaar met een spons aan en maak met lichte druk ronddraaiende bewegingen.

Na gebruik dient het behandelde oppervlak goed afgespoeld te worden met schoon water.

NeoNautic Vaaraanslagverwijderaar is biologisch afbreekbaar.

Zwarte strepen verwijderaar 500ml

HBC0201020005

NeoNautic Zwarte Strepen Verwijderaar verwijdert gemakkelijk zwarte lekstrepen van diverse oppervlaktes zoals de romp van de boot, de buitenkant van de caravan, geschilderd houtwerk, trespa, etc. Spray het product op het te reinigen oppervlak en wrijf uit, bij voorkeur met een microvezelspons. Spoel het oppervlak vervolgens goed af met schoon water. Bescherm het oppervlak daarna met een wax of polish waardoor nieuwe lekstrepen langer op zich laten wachten.

Roestverwijderaar 500ml

HBC0201020004

NeoNautic Roestverwijderaar verwijdert snel en eenvoudig aanwezige roest op metaal. Het beste resultaat is te bereiken door de roestverwijderaar met een kwast aan te brengen. Draag hierbij nitril handschoenen ter bescherming van de huid.

Na gebruik het oppervlak goed reinigen om de restanten van het product te verwijderen. Let op: Niet gebruiken op aluminium en gegalvaniseerde oppervlaktes. Voor gebruik eerst testen op een onopvallende plaats.

Microvezeldoek Excellent (40x40cm)

HBC0203020001

Deze doek behoort in onze ogen tot de absolute top. De extra zware kwaliteit (1.000 gram per m2) zorgt ervoor dat de doek een zeer hoog absorberend vermogen heeft voor zowel stof als water. Deze doek is ideaal om de boot droog te maken en wax uit te wrijven, bovendien kan deze doek veelvuldig gewassen worden in de wasmachine (zonder wasverzachter) zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Samenstelling: 70% polyester, 30% polyamide

Microvezeldoek Premium (40x40cm)

HBC0203020002

Deze doek is gemaakt van een zware kwaliteit (300 gram per m2) waardoor de reiniging van de boot soepel verloopt. Wij gebruiken deze doek voor verschillende doeleinden, het is daarmee een allround doek voor veelvuldig gebruik. Het betreft een vierkante doek (40 x 40 cm), indien een groter formaat wensenlijk is dan hebben wij ook een rechthoekige doek in ons assortiment (40 x 60 cm). De doek kan prima gewassen worden in de wasmachine (zonder wasverzachter) zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Samenstelling: 70% polyester, 30% polyamide

Microvezeldoek Premium (40x60cm)

HBC0203020003

Deze doek is gemaakt van een zware kwaliteit (300 gram per m2) waardoor de reiniging van de boot soepel verloopt. Wij gebruiken deze doek voor verschillende doeleinden, het is daarmee een allround doek voor veelvuldig gebruik. Het betreft een rechthoekige doek (40 x 60 cm), indien een kleiner formaat wensenlijk is dan hebben wij ook een vierkante doek in ons assortiment (40 x 40 cm). Deze doek kan prima gewassen worden in de wasmachine (zonder wasverzachter) zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Samenstelling: 70% polyester, 30% polyamide

Microvezelspons (Melamine)

HBC0103030002

Het sponsje is gemaakt van melamine schuim. De fijne microvezelstructuur van de spons zorgt ervoor dat de meest hardnekkige vlekken te verwijderen zijn, zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Met behulp van slechts een klein beetje water kan dit sponsje skai en andere materialen zoals kunststof en polyester eenvoudig schoonmaken. In de video demonstreren wij dit op onze eigen boot. Daarnaast is deze spons ook perfect te gebruiken in combinatie met NeoNautic Vaaraanslagverwijderaar om hardnekkige aanslag op de waterlijn de verwijderen. Deze sponsjes hebben een afmeting van circa 10 x 6 cm en zijn 2 cm dik. Let op: het sponsje is van origine bedoeld voor eenmalig gebruik aangezien deze tijdens het gebruik steeds kleiner wordt en daarmee aan kracht verliest. Voor het reinigen van grotere oppervlaktes (zoals bijvoorbeeld het gehele skai zitgedeelte) raden wij aan meerdere sponsjes te gebruiken.  Controleer eerst op een onopvallende plek of het materiaal tegen het gebruik van deze wondersponsjes bestand is. Mochten de sponsjes onverhoopt wel krassen achterlaten op het oppervlak, dan zijn deze aan het zicht onttrokken.

Spons Rond

HBC0103030001

Een spons voor b.v. het aanbrengen van onze vaaraanslagverwijderaar of andere vloeistoffen. Deze spons heeft een doorsnede van ongeveer 10cm en is 1,5cm dik en is ideaal te gebruiken op gladde oppervlaktes.

Mengbeker 400ml

HBC0103040001

Deze mengbeker is vervaardigd uit een wintervaste kunststof en kan perfect gebruikt worden voor het toepassen van bijvoorbeeld NeoNautic Kalkverwijderaar.

Nitril handschoenen (2 paar)

HBC0103040003

Deze handschoenen zijn extreem rekbaar en scheurvast waardoor ze een hoog draagcomfort hebben. Ze kunnen zowel links als rechts gedragen worden en zijn poedervrij. Wij adviseren deze handschoenen ter bescherming te dragen tijdens het gebruik van onze NeoNautic reinigingsmiddelen.

Wegwerpkwast

HBC0103040002

Deze industriële wegwerpkwast heeft een kunststof steel en is zeer geschikt voor het aanbrengen van NeoNautic Kalkverwijderaar

     Zie onze webshop voor de prijzen webshop