A-merk scheepsmotoren via Clouds International B.V.

Voor een scheepsmotor van echte A-merken als Nanni Diesel en Bukh gaat u naar Clouds. Clouds International B.V. is een groothandel die zich heeft toegelegd op scheepsaandrijvingen en alles wat daarbij komt kijken. Wij kunnen niet alleen elke scheepsmotor leveren die u nodig heeft, maar bieden u ook een technische servicedienst.

Technische servicedienst scheepsmotoren

Onze technische servicedienst was oorspronkelijk bedoeld voor het onderhouden van onze eigen producten. Omdat we bij ons in de Lopikerwaard steeds meer gevraagd werden technische service te verlenen, hebben we de servicedienst uitgebreid naar onze klanten. Als u bij ons een scheepsmotor bestelt, kunt u altijd terugvallen op onze servicedienst. In onze werkplaats kunnen we uw scheepsmotor onderhouden, winterklaar maken en reviseren.

Clouds in het kort

  • Gespecialiseerd in scheepsmotoren en aandrijvingen van schepen.
  • Ook voor advies en een uitstekende technische servicedienst.
  • Lid van de Metaalunie en de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI).

Contactgegevens Clouds

Wilt u weten welk type scheepsmotor het meest geschikt is voor uw boot? Of wilt u meer weten over onze servicedienst en het winterklaar maken of de revisie van uw scheepsmotor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende merken en typen scheepsmotoren en we adviseren u graag.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44