Scheepsdieselmotoren

De scheepsdieselmotoren die Clouds International uit Lopik in het pakket heeft opgenomen, zijn onder meer afkomstig van het Deende Bukh en het Franse Nanni en geschikt voor onder meer de pleziervaart. Bukh motoren zijn van huis uit al scheepsdieselmotoren en dus gebouwd voor een zwaar leven op zee. Belangrijke delen als de startmotor, wisselstroomdynamo, stopmagneet en filters zijn dan ook hoog op de motor geplaatst zodat ze gemakkelijk bereikbaar zijn en eventueel bilgewater geen kwaad kan. Een eenvoudig te verwisselen zinkanode beschermt de vitale onderdelen van de motor tegen galvanische corrosie.

Bukh scheepsdieselmotoren zijn in geval van nood altijd met de hand te starten. Kenmerkend zijn verder het koelsysteem met thermostaat waardoor de motoren snel op temperatuur komen. De omloopklep draagt bij aan een constante temperatuur hetgeen resulteert in een minimale slijtage van de motor en een lange levensduur.

Nanni scheepsdieselmotoren
De Franse Nanni scheepsdieselmotoren behoren wereldwijd tot de top 3 in scheepsmotoren tot 350 pk. De compacte en lichtgewicht scheepsdieselmotoren zijn relatief geluidsarm en voldoen aan de strengste milieueisen. De motoren zijn leverbaar met keerkoppeling, saildrive, hekdrive of waterjet.

Meer weten over deze en andere producten? Ga naar Home/Producten

Meer informatie over deze scheepsdieselmotoren is te vinden op www.clouds.nl.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44