PROS Schakelpanelen voor uw boot

De PROS schakelpanelen voor uw boot zijn modulair. Dat betekent dat u de verschillende schakelpanelen simpel met elkaar kunt combineren. Maar u kunt ze ook makkelijk van elkaar loskoppelen. Wij, van Clouds, vinden het belangrijk dat u de schakelpanelen voor uw boot kunt gebruiken op de manier die u wilt. Los van elkaar of gecombineerd. U kunt gespecialiseerd advies van ons verwachten als u dat wilt.

Uitgebreid assortiment aan schakelpanelen

Clouds levert een compleet assortiment aan schakelpanelen met bijbehorende accessoires voor uw boot. We leveren complete panelen waarbij het paneel en de componenten compleet worden geleverd. Daarnaast bieden we panelen en stroomonderbrekers die worden geleverd me alle benodigde onderdelen. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor losse onderdelen die bij de schakelpanelen van uw boot horen.

Goede weerstand

De PROS schakelpanelen zijn gemaakt van aluminium wat een hoge weerstand geeft tegen weersinvloeden. De aluminium panelen zijn geanodiseerd waardoor het beter bestand is tegen beschadigingen. Verflaag: De met epoxyhars gemodificeerde acrylcoating heeft een goede hechting en zorgt voor een goede weerstand.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de schakelpanelen voor uw boot.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44