Pomp impellers – perfect voor uw boot

Impellers zijn nodig om uw pomp te laten functioneren. Clouds uit Lopik is een groothandel die is gespecialiseerd in scheepsaandrijvingen een aanverwante producten en levert impellers voor vrijwel alle buitenboordkoelwaterpompen voor scheepsmotoren. Welk merk en type motor u heeft, bepaalt welke impeller, welke pakking en welke pomponderdelen u nodig heeft. Over het algemeen geldt dat voor water en niet-oliehoudende vloeistoffen neopreen het meest geschikt is. Voor koelvloeistof en oliehoudende vloeistoffen kunt u beter nitrile impellers gebruiken.

Het complete pakket

Het assortiment beperkt zich niet tot impellers voor pompen alleen. Zoals gezegd zijn ook pakkingen en losse pomponderdelen leverbaar. Evenals slijtplaten, deksels, kammen, assen, lagers en keerringen. Wij kunnen u desgewenst adviseren over de benodigde onderdelen. Naast losse onderdelen leveren we bij Clouds overigens ook complete impeller-/koelwaterpompen voor vrijwel alle merken scheepsdieselmotoren. De prijs en levertijd hiervan zijn verkrijgbaar op aanvraag. In onze shop vindt u de meest voorkomende modellen.

Pomp impellers op voorraad

Bent u graag goed voorbereid? Wij leveren ook een handige doos met daarin een assortiment van de meest voorkomende impellers en pakkingen. De prijs hiervan is eveneens op aanvraag te verkrijgen. Clouds denkt graag met u mee!

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44