Nanni dieselmotoren

Clouds is een specialist in het aandrijven en voortstuwen van schepen. Scheepsdieselmotoren mogen daarom in het uitgebreide assortiment zeker niet ontbreken. Nanni en Bukh zijn gerenommeerde merken die garant staan voor dieselmotoren van hoogwaardige kwaliteit. De Nanni dieselmotoren behoren zelfs tot de top 3 in scheepsmotoren tot 350 pk.

De voordelen van Nanni

Nanni dieselmotoren zijn compact, lichtgewicht en relatief geluidsarm. De motoren zijn leverbaar met keerkoppeling of saildrive en voldoen aan de strengste milieueisen. Iedere Nanni dieselmotor wordt geleverd met bedieningspaneel, flexibele steunen en een uitlaatbocht. Binnen het assortiment van Clouds zijn behalve de dieselmotoren zelf ook verschillende Nanni onderdelen verkrijgbaar. Zo houdt u uw Nanni dieselmotor in optimale conditie.

Het gehele assortiment Nanni onderdelen bestaat uit normale slijtonderdelen en is uit voorraad leverbaar. Zoekt u onderdelen die niet in het assortiment zijn opgenomen, dan kunt u ons een e-mail sturen met het type en serienummer van uw Nanni motor. U ontvangt op korte termijn een prijsopgaaf.

Verdere informatie en advies over
Nanni dieselmotoren

Wilt u meer informatie over een specifieke Nanni dieselmotor of wilt u weten welk model voor u geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor andere vragen kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44