Flexibele motorsteunen voor elke boot met stelmogelijkheid

Bent u op zoek naar de juiste motorsteunen voor uw boot? Clouds levert alles voor de aandrijving van schepen. Wij hebben motorsteunen in alle soorten en maten in ons assortiment. De meest voorkomende modellen heeft u binnen een dag in huis.

Motorsteunen voor elke boot

Om de motor perfect te kunnen uitlijnen, moeten de flexibele motorsteunen een stelmogelijkheid hebben. Alle motorsteunen voor uw boot worden dan ook geleverd met een stelstift. Wij adviseren u deze stelstiften nooit hoger dan 5mm te stellen. Doet u dat wel, dan krijgt u te veel onnodige trillingen in de boot. Trillingen zijn er natuurlijk altijd. U kunt deze verder minimaliseren door shims of vulplaten te plaatsen tussen de motorsteunen en de fundering. Ook voor deze vulplaten kunt u bij ons terecht.

Specialist in scheepsmotoren Clouds

  • Alles voor de aandrijving van uw boot, zoals propellers en motorsteunen.
  • De meest voorkomende flexibele steunen binnen 24 uur leverbaar.
  • Lid van de Metaalunie en de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI).

Advies nodig? Neem contact op

Wilt u weten welk type motorsteunen het meest geschikt zijn voor uw boot? Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende merken en typen motorsteunen. We kunnen u dus uitstekend adviseren, zodat u precies weet welke flexibele steunen u nodig heeft op uw boot en waarom juist deze.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44