Elektrisch varen: geen toekomstmuziek, maar werkelijkheid

Elektrisch varen is steeds meer in opkomst. Natuurlijk spelen we bij Clouds International B.V. daarop in en hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse elektrische aandrijvingssystemen voor boten. Onder meer Oceanvolt kent een complete lijn elektrische aandrijvingen met vermogens van 3.7 kW tot 15 kW. We kunnen u uitgebreid en deskundig adviseren over de mogelijkheden van elektrisch varen.

Over Oceanvolt

De elektrische aandrijvingen van Oceanvolt zijn geschikt voor motorboten, catamarans en zeiljachten van 15ft. tot 85 ft. Ze kunnen in veel gevallen op de bestaande behuizing worden gemonteerd en kennen de mogelijkheid dat ze energie regenereren tijdens het zeilen. De systemen die het elektrisch varen mogelijk maken zijn 48V systemen, die daardoor zeer veilig en efficiënt zijn. Daarnaast geldt dat in tegenstelling tot brandstofmotoren elektromotoren geen keerkoppeling hebben en geen impellers, filters of andere slijtagegevoelige onderdelen die regelmatig vervangen moeten worden. Elektrisch varen bespaart u dus onderhoud.
Oceanvolt is een leverancier van een compleet pakket om uw vaartuig geschikt te maken voor elektrisch varen. Bij Clouds International B.V. in Lopik kunt u onder meer terecht voor Oceanvolt:

  • Besturingssystemen
  • Aandrijvingen
  • Laders
  • Accu’s
  • Zonnepanelen

Contact opnemen

Naast Oceanvolt biedt ook Aquamot mogelijkheden tot elektrisch varen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beide merken of van elektrisch varen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar: mail@clouds.nl.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44