Bootpropeller

Clouds uit Lopik levert – als importeur / groothandel, gespecialiseerd in scheepsmotoren en aandrijvingen van schepen – diverse bootpropellers. Zowel  klapschroef als vaanstandpropellers, welke volledig uitgevoerd in roestvaststaal met zijn een garantie van 5 jaar.

Bootpropellers
Bootpropellers ofwel bootschroeven maken deel uit van het voortstuwingsysteem van een schip. Het assortiment van Clouds International B.V. bevat diverse merken bootpropellers voor verschillende doeleinden. De kunststof Piranha bootpropellers zijn geschikt voor zowel hekdrives als buitenboordmotoren en hebben gemakkelijk verwisselbare bladen. Kenmerkend voor deze componenten is de hoge treksterkte en het feit dat de bladen eenvoudig zijn uit te wisselen in geval van schade.

Daarnaast levert Clouds de RVS zeilbootpropellers van Seahawk. Het gaat hier om een propeller die tijdens het zeilen een zodanige positie inneemt, dat de (propeller)weerstand is geminimaliseerd. Door het verschil in weerstand met een vaste propeller kan het verschil in zeilsnelheid oplopen tot (één) 1 knoop.

Contactgegevens Clouds
 
tel: 0348 – 55 16 44
 
 
 

 

Meer weten over deze en andere producten?
Ga naar Home/Producten
 
Hulp nodig bij het selecteren van uw bootpropeller?

 

Voor meer informatie en de bootpropellers zelf kunt u contact opnemen met Clouds International via www.clouds.nl.