Bootinstrumenten

Clouds uit Lopik is een importeur en groothandel, gespecialiseerd in scheepsmotoren en aandrijvingen van schepen. Eveneens kunt u er terecht voor verschillende oplossingen voor de voortstuwing van uw boot en alles wat daarbij komt kijken. Ook bootinstrumenten van het gerenommeerde Faria Beede zijn in het assortiment opgenomen.

Faria Beede

Faria Beede bootinstrumenten zijn herkenbaar door hun unieke styling en design. Ze worden daardoor ook veelvuldig toegepast door verschillende fabrikanten. Van toerenteller en voltmeter, tot trimmeter en dieptemeter. Alles is opgenomen in het ruime assortiment bootinstrumenten van Faria Beede.

Clouds is een erkende Faria Beede bootinstrumenten dealer en levert instrumenten uit een twaalftal series. Tevens kunt u terecht voor diverse accessoires, zoals een diepte transducer of roerstand zenders.

Uw deskundig partner

Clouds is niet alleen een leverancier van hoogwaardige producten. Wij beschikken ook over uitgebreide kennis, bijvoorbeeld wat betreft bootinstrumenten. Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44