BUKH motoren nieuw, revisie, reparatie, service

BUKH bestaat al sinds 1899 en levert vandaag de dag nog steeds gespecialiseerde scheepsmotoren. met meer dan 100 jaar ervaring heeft BUKH zich ontwikkelt tot één van de meeste betrouwbare motoren in de wereld. Met een service netwerk over de hele wereld.

De BUKH motoren van vandaag de dag zijn niet specifiek gericht op de waterport maar meer op de markt van de reddingsboten en werkboten. De range gaat vandaag de dag t/m 1000 pk

 

Clouds International te Lopik is de importeur van BUKH motoren in Nederland, met een uitgebreide onderdelen voorraad, eigen servicedienst en werkplaats staan we voor u klaar.

 

BUKH ruilmotor, basisblok

Van de BUKH DV10, DV20, DV24 en DV36 zijn er over het algemeen gereconditioneerde basis blokken beschikbaar.

De basisblokken van de BUKH zijn geheel volgens standaard specificaties van de fabriek. Deze worden geleverd via een ruil-systeem, waarbij u uw oude motor inruilt voor een gereconditioneerde.

Er zijn alleen originele onderdelen van BUKH gebruikt.

 

BUKH Dealers

Voor de service onderweg hebben we dealers verdeeld over Nederland zitten, zie hiervoor onze dealerlijst. De BUKH dealers kunnen u helpen met service, onderhoud, onderdelen en advies.

Tevens kunnen de BUKH dealers u helpen bij het uitbouwen en inbouwen van een (ruil) motor of (ruil)  keerkoppeling.

 

BUKH motoren en keerkoppelingen revisie

Uw BUKH motor kan natuurlijk versleten zijn, de simpelste oplossing is revisie van de BUKH motor.

De werkplaats van Clouds International is gespecialiseerd in revisie van de BUKH. Voor verschillende delen als cilinderkop en keerkoppelingen zijn ook ruil delen beschikbaar.

BUKH keerkoppeling BW7 worden in onze eigen werkplaats gereviseerd en getest.

Heeft u een keerkoppeling BW6? deze is helaas niet meer te reviseren en hebben we geen onderdelen meer voor. De oplossing is een ombouw set naar een gereconditioneerde BW7 keerkoppeling.

of BW7 voor revisie neem dan contact met ons op.

In geval van urgentie hebben we ook ruil keerkoppeling BW6 en BW7 klaar liggen.

 

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies of wenst u meer informatie? Het team van Clouds International helpt u graag. Dat kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag vanaf 8:00 uur tot 16:30 uur via 0348 – 551644 of per e-mail via verkoop@clouds.nl. Direct online bestellen kan via onze webshop.