Gyroscopische boot stabilisatoren (gyrostabilisatoren) van Clouds int.

Clouds International BV heeft recent een serie gyroscopische boot stabilisatoren MC2 (gyrostabilisatoren) op de markt gebracht. Deze gyroscopische stabilisatoren MC2 (gyrostabilisatoren), geschikt voor zowel de grotere jachten als de kleinere schepen, zijn zeer betrouwbaar en geruisloos.

Vijf modellen
Op dit moment zijn er wat de gyroscopische stabilisatoren MC2 betreft vijf verschillende modellen gelanceerd. Deze gyroscopische stabilisatoren (gyrostabilisatoren) beschikken over geavanceerde anti-roltechnologie. De extra-small en small MC2, die gebruikt worden voor schepen van tot 5 of 10 ton. De medium gyroscopische stabilisatoren maken achteraf inbouw in bestaande schepen tot 20 ton mogelijk en de large en extra-large, tot 80 ton, gyroscopische stabilisatoren geven veel comfort tegen een redelijke prijs.

Een offerte aanvragen
Voordat wij een definitieve offerte opstellen, ontvangen we graag de gegevens van uw boot. Met behulp van deze informatie voeren onze technici een voorstudie uit. Daarna komen zij tot de ideale MC2 stabilisatoren voor uw situatie.

Overige eigenschappen
Onze gyroscopische stabilisatoren (gyrostabilisatoren) leveren een rolreductie van tussen de 65 en 85 procent op, afhankelijk van de condities op het water.
Onderhoudsvrij.
Geen vloeistofkoeling, geen vacuümkamers.

Contactgegevens Clouds
tel: 0348 – 55 16 44