Aqualuma

Gen 4 – THRU HULL

De Gen 4 Thru Hull Marine Lighting van Aqualuma vertegenwoordigt een significante vooruitgang in onderwaterverlichting, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met robuust design om uw maritieme ervaring te verbeteren. Met een toewijding aan kwaliteit en prestaties heeft Aqualuma zichzelf gevestigd als leider in maritieme verlichtingsoplossingen.

6 SERIES

De 6-serie past in de originele 3-serie behuizing. De 6-serie is ontworpen met een lange levensduur in gedachten, is corrosiebestendig en beschikt over Aqualuma’s spuitgegoten, gepatenteerde polymeerbehuizing – het meest geavanceerde materiaal in onderwaterverlichting dat beschikbaar is. De 6-serie is volledig te onderhouden en te upgraden zonder dat deze uit het water gehaald hoeft te worden. Verkrijgbaar in Ultra Blue en Brilliant White, dit product wordt aanbevolen voor boten van 6 meter (20 voet) tot 13 meter (45 voet).

12 SERIES

Groter, beter, helderder: als onderdeel van het iconische thru-hull-assortiment is de 12-serie een serieus licht dat is ontworpen om grotere boten te verlichten. De 12-serie is een grotere thru-hull-optie. Dit krachtige licht kan een serieuze klap uitdelen. De 12-serie heeft een corrosiebestendige, spuitgegoten, gepatenteerde polymeerbehuizing en wordt intern aangestuurd en is onderhoudsvriendelijk. Verkrijgbaar in Ultra Blue en Brilliant White, dit product wordt aanbevolen voor boten van 12 meter (40 voet) tot 30 meter (100 voet).

18 SERIES

De 18-serie is ontworpen voor grote vaartuigen en superjachten en levert een enorme lichtopbrengst tegen een betaalbare prijs in onze gepatenteerde, uit één stuk bestaande polymeerbehuizing en kan van binnenuit het vaartuig worden onderhouden. De 18-serie ultra light is omhuld door onze 12-seriebehuizing en geeft eigenaren van de Aqualuma 6 en 12-serie de mogelijkheid om van binnenuit de boot te upgraden naar de 18-serie zonder dat ze eruit hoeven te worden gehaald.

18 TRI SERIES

De kleurrijke Tri-serie draait helemaal om het bieden van keuze. Beslissen welk Aqualuma-product u wilt kopen, is nu nog eenvoudiger. De Tri-serie combineert de schittering van de blauwe en witte leds in de behuizing van de 12- en 18-serie en biedt klanten de keuze uit twee kleuren (9 blauwe en 9 witte leds) in één behuizing. Kies ervoor om slechts één kleur te gebruiken of gebruik ze samen om een ​​mix van de twee te krijgen, met een intensiteit die gelijk is aan die van de 18-serie. Gemaakt in de ongelooflijk robuuste, corrosiebestendige en spuitgegoten polymeerbehuizing uit één stuk.